3 værelses lejlighed i Thyholm

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
215 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

360 kr/md

Leje per måned:

4.426 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 7790 Thyholm

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nørregade i 7790

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nørregade er 4.426 kr.

Andre lejemål i 7790 Thyholm

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7790 Thyholm? I øjeblikket kan du finde 17 lejeboliger i 7790 Thyholm her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.