3 værelses lejlighed på Algade i Aalborg udlejes

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Algade
Forbrug:

1.250 kr/md

Forudbetalt leje:

8.995 kr

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 9000 Aalborg

På Algade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Algade i 9000

Husleje
Du skal betale 8.995 kr. om måneden for denne bolig på Algade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.