3 værelses lejligheg, delevenlig, gerne Odense C eller V

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
vesterbro
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

20.000 kr

Depositum:

30.000 kr

Leje per måned:

7.500 Kr/md

2 stille og rolige venner, der søger med lys og lygte efter et sted at bo. Mathias på 21 studere til skolelærer. Mikkel på 20 arbejder som telefonsælger

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 5000 Odense C

På vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 60 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på vesterbro i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på vesterbro er 7.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 30.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-03-11.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.