5 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
150m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Boldrupvej
Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Boldrupvej 51C, Simested Rummelig og regulær lejlighed, med spændende indretning. Lejligheden er beliggende i Simested, et par km. udenfor Aalestrup. Lejligheden er i to plan, og indeholder bl.a. entré, nyere køkken, stor vinkel stue, badeværelse med bruseniche, soveværelse og opgang til 1. sal. På 1. salen er der gode værelser. Der medfølger egen garage.

Stor lejlighed på 150 m2 til leje 9620 Aalestrup

På Boldrupvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 150 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Boldrupvej i 9620

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Boldrupvej  ligger på 5.200 kr. om måneden.

Andre lejemål i 9620 Aalestrup

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9620 Aalestrup? Du kan i øjeblikket finde 22 lejeboliger i Aalestrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.