5 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
144m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hans Tausensgade

Leje per måned:

10.600 Kr/md

Rummelig nyistandsat herskabslejlighed med 5 værelser ledig straks. Henvendelse KUN pr. mail, EMAIL 3 stuer med egetræsparket. Tæt på banegård/rutebilstation og gågadenet. Stort lyst sydvendt køkken med alle hvidevarer, og stort samtalebadeværelse med badeværelsesarrangement (2 håndvaske, bidet og brusekabine). Lejligheden er delevenlig, så gerne bofællesskab. Forudbetalt leje kan afdrages over 2 mdr. A/C varme 1.000, a/c vand 650. Fælles sydvendt terrasse på 1. sal.

Stor lejlighed på 144 m2 til leje 5000 Odense C

På Hans Tausensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 144 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hans Tausensgade i 5000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Hans Tausensgade ligger på 10.600 kr. om måneden.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket finder du 546 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.