6 værelses hus i Virum

Faciliteter

Areal
171m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
237 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fuglsanggårds Alle

Leje per måned:

21.000 Kr/md

Dejlig villa på 171 kvm i 2 plan plus 100 kvm kælder. Huset indeholder i stueetagen: Hall med trappe til 1. sal, dejligt køkken med alle hårde hvidevarer åbent til spisestue og lys stue med brændeovn og udgang til haven, værelse og badeværelse med badekar. 1.sal indeholder: 4 Soveværelser og badeværelse med bruseniche. Kælderen indeholder: Vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler, rum til opbevaring og stort aktivitetsrum/gæsteværelse. Rigtig hyggelig lukket have. Garage. Udlejes kun til ikke-rygere. Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

Stort hus på 171 m2 til leje 2830 Virum

På Fuglsanggårds Alle finder du et stort hus til leje med i alt 6 værelser. Huset er på hele 171 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fuglsanggårds Alle i 2830

Husleje
Huslejen for denne bolig på Fuglsanggårds Alle  ligger på 21.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2017-03-01.

Andre lejemål i 2830 Virum

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2830 Virum? I øjeblikket finder du 16 lejeboliger i 2830 Virum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.