6 værelses lejlighed i København Ø

Faciliteter

Areal
250m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Østbanegade

Leje per måned:

32.000 Kr/md

Fantastisk flot og herskabelig 6 værelses lejlighed på 250 kvm, på Østerbro, tæt ved Østerport Station. Lejligheden indeholder: Flot stor hjørne stue, i forlængelse af en mindre stue og meget stor spisestue. Derudover tre store værelser som kan bruges til soveværelser eller kontor / fjernsynsstue. Smagfuldt spisekøkken med lyse klinker, med god plads til familiens måltider, masser af skabe / skuffer i hvid glans og vitrine stil. Badeværelse og gæstebadeværelse i flot stil, med guldbelagte amaturer mv. I hele lejligheden er der meget flotte stuklofter og flotte plankegulve, med sildebensparket i spisestuen. Overalt i lejligheden er der et fantastisk lysindfald, og udsigt over flere kirketårne på Østerbro, som også kan nydes fra lejlighedens altan. Alt i alt en fantastisk bolig i flot og gennemført stil, på den gode måde. Velegnet herskabelig bolig fx til en ambassadør eller executive med repræsentative sammenkomster i hjemmet. Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

Stor lejlighed på 250 m2 til leje 2100 København Ø

På Østbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt seks værelser. Lejligheden er på hele 250 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Østbanegade i 2100

Husleje
Du skal betale 32.000 kr. om måneden for denne bolig på Østbanegade.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2018-09-01.

Andre lejeboliger i 2100 København Ø

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 lejeboliger i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.