8 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
340m2
Værelser
8 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Filosofgangen

Leje per måned:

35.000 Kr/md

Butikslokale centralt beliggende (på hjørne af Klaregade og Filosofgangen) ledigt straks. Lejemålet er ikke en lejlighed, men et butikslokale. I stueplan er der 180 m2 og i kælderen 160 m2. A conto varme kr. 750 pr. md. Der er egen parkeringsplads i gården. Tidl. anvendelse: salg af køkkener. Fremvises efter aftale med 40 16 94 37.

Stor lejlighed på 340 m2 til leje 5000 Odense C

På Filosofgangen finder du en stor lejlighed til leje med i alt otte værelser. Lejligheden er på hele 340 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Filosofgangen i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Filosofgangen er 35.000 kr.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 boliger til leje i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.