86 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Christiansgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

18.885 kr

Leje per måned:

6.295 Kr/md

Hyggelig 3 værelses lejlighed centralt i Aalborg! Har I indledt jagten på jeres næste lejlighed, og drømmer I om en helt central beliggenhed med alt, hvad Aalborg midtby har at tilbyde lige udenfor jeres hoveddør? Så kan denne lejlighed være jeres kommende hjem. Her får I: En lys og hyggelig lejlighed midt i Aalborg med 3 gode værelser, som alle har et smukt lysindfald fra de mange vinduespartier. Køkkenet er lyst, og det samme er badeværelset. Lejligheden kan benyttes som delelejlighed for 2, der kan have hver deres værelse og en stor fælles stue.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9000 Aalborg

På Christiansgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Christiansgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.495 kr. om måneden for dette lejemål på Christiansgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.485 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.