3 værelses lejlighed på 83 m2

Blegen,
8900 Randers

Månedlig husleje
8.400,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Energivenlig treværelses lejlighed med køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, to værelser, badeværelse og egen altan.

Køkken-alrum og stue I denne spændende treværelses lejlighed ligger det hvide HTH-køkken i åben forbindelse med stuen, men dog stadig afgrænset via rummets indretning. Dette gør det muligt at trække sig tilbage under madlavningen, men samtidig være med under i samtalerne i stuen. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. I resten af alrummet er der god plads til spisebord samt sofamøbler, og det store vinduesparti giver et dejligt lysindfald. Fra alrummet er der direkte udgang til egen altan. Værelser Boligen er indrettet med to værelser, der ligger side om side. Soveværelset indeholder et enkelt garderobeskab og god plads til en dobbeltseng. Det andet værelse har også et fast skab samt plads til eksempelvis skrivebord og en enkeltseng. Badeværelse Fra alrummet er der adgang til boligens skønne badeværelse, som består af bruseniche, toilet, håndvask, skab samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Med egen altan er der nem adgang til at nyde en afslappende stund under åben himmel på lune sommerdage.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819933
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
83 m2
Husleje
8.400,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.