Blichersvej/Torvegade, Andelsboligforeningen

Faciliteter

Areal
44m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Tangevej
Depositum:

7.200 kr

Leje per måned:

2.575 Kr/md

Andelsboligforeningen Brande udlejer lejligheder på Blichersvej og Torvegade centralt beliggende i Brande by. Lejlighederne på Blichersvej er et etagebyggeri i 2-3 plan, opført i 1942. De er renoveret med nye køkkener og bad i 2013/2014. Opvarmning sker med fjernvarme. Ved nogle af lejlighederne er der elevator til rådighed. Lejlighederne på Torvegade er også etagebyggeri i 3 plan, opført i 1914. Lejlighederne 19-21 er renoveret/moderniseret i 1994. Torvegade 15 er nybygget i 1998. Disse har handicapvenlig adgang med elevator og ingen fodtrin. Du kan se og læse mere på Du kan finde mere information om Andelsboligforeningen Brande her Eller du kan skrive dig op til lejlighederne her: Udlejer: Andelsboligforeningen Brande v/Boligkontoret Danmark Tlf.: 75 42 30 00

Mindre lejlighed på 44 m2 til leje i 6760 Ribe

I denne lejlighed på Tangevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 44 m2.

Om boligen på Tangevej i 6760

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tangevej er 2.575 kr.
Depositum
Du skal lægge 7.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6760 Ribe

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6760 Ribe? Du kan i øjeblikket finde 5 lejemål i Ribe netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.