boliger i byens hjerte

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engstien
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

7.375 kr

Depositum:

14.750 kr

Leje per måned:

7.375 Kr/md

<p>engstiens boligområde består af den eksisterende og bevaringsværdige firlængede bebyggelse midt i området samt af to nye bebyggelser, som opføres henholdsvis nord og syd for den gamle arkitektur.hele det mangfoldige område vil samlet rumme ca. 110 ejer- og lejeboliger, fordelt på lejligheder i forskellige størrelser, velindrettede studieboliger og attraktive townhouses i to plan. næsten alle boligerne i engstien vil have enten terrasse, altan eller tagterrasse, og desuden nyde godt af de mange grønne udeområder, frodige stier og hyggelige gårdrum.<br /> lejlighederne i engstiens nordfløj fordeler sig på 1., 2. og 3. sal i den smukke, gamle bygning. alt er renoveret med respekt for den historiske arkitektur i det gamle hospital – i et moderne og funktionelt udtryk.<br /> på første og anden sal i nordfløjen er der henholdsvis 11 og 9 lejligheder – med helt op til 3,5 meter til loftet og fantastiske lysindfald. de høje vinduespartier er nænsomt renoveret og lyset strømmer ind i rummene gennem de fine sprossede ruder. elegante små messinggreb på forsatsruderne tilfører et smukt, håndværksmæssigt udtryk til boligerne – med referencer tilbage i historien. næsten a...

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Engstien i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Engstien i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Engstien ligger på 7.375 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.