Butiks/kontorlokale

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestergade
Depositum:

7.200 kr

Leje per måned:

2.400 Kr/md

50 m2 centralt beliggende. 2 sammenhængende butiks/kontorlokaler med direkte adgang fra gaden, stort køkken/frokoststue samt toilet. Kundeparkering lige uden for døren. Ingen tidsbegrænsning. Aalestrup ligger centralt for både hovedvej A13 Aalborg/Viborg og motorvej E45.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 9620 Aalestrup

I denne lejlighed på Vestergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Vestergade i 9620

Husleje
Du skal betale 2.400 kr. om måneden for denne lejebolig på Vestergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 7.200 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9620 Aalestrup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9620 Aalestrup? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 9620 Aalestrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.