Dejlig hygge villa med stor have tilknyttet

Faciliteter

Areal
140m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
237 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Engvej
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

5.645 kr

Depositum:

5.645 kr

Leje per måned:

4.995 Kr/md

Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive. Huset er velindrettet med bl.a. stor vinkelstue samt tre værelser. Huset er en ældre ejendom med dertil hørende lavloftet charme. Indrettet med baggang med klinkegulv. Dejligt stort køkken/alrum, med malede elementer og god spiseplads. Fra alrummet er der udgang til hyggelig fliseterrasse. Rummelig vinkelstue med nyere brændeovn. Badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Et godt værelse i stueplan. 1. salen er indrettet med repos samt to værelser. Der er vaskemaskine samt tørretumbler i lejemålet. Der er hurtig fibernet i lejemålet. Huset opvarmes med fjernvarme og brændeovn. Halvdelen af husets vinduer er skiftet til plastvinduer - den anden halvdel er ældre trævinduer. Ejendommens grund er velanlagt med hæk og stor græsplæne samt to fliseterrasser. Skøn beliggenhed med grund ud til åbne marker. Det er i dag møbleret, men møblerne kan opmagasineres i skuret, såfremt man har egne man gerne vil benytte. Der er mulighed for at overtage lejemålet som en "Rent-to-own" på attraktive vilkår

Stort hus på 140 m2 til leje 7860 Spøttrup

På Engvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 140 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Engvej i 7860

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Engvej er 4.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 5.645 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-02-03.

Andre lejeboliger i 7860 Spøttrup

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7860 Spøttrup? Du kan i øjeblikket finde 17 lejeboliger i Spøttrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.