4 værelses hus på 109 m2

Ans Søpark,
8643 Ans

Månedlig husleje
9.130,-
Oprettet / Opdateret
20 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Energivenligt rækkehus med egen carport. Huset er beliggende i Ans Søpark nær byen, skov og Tange Sø. Boligen er særdeles velegnet til børnefamilien.

Køkken-alrum og stue I denne bolig får du et køkken-alrum med et lækkert og lyst køkken, hvor der er plads til at samles om madlavningen. Med god plads til at indrette et spisebord samt en sofakrog, er det også muligt at klare det praktiske i køkkenet, mens ungerne laver lektier ved spisebordet eller hygger sig i stuen. Entré Når du kommer ind i boligen, træder du med det samme indenfor i en praktisk entré, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj og familiens fodtøj. Bad Glæd dig til et nyt og moderne badeværelse, som er indrettet i samme stil som den resterende bolig. Her er både bruseniche, toilet og håndvask. Værelser Boligens værelser er placeret på overetagen, hvor du både har et soveværelse med fire faste garderobeskabe samt to værelser, der også indeholder et garderobeskab. Værelserne er ideelle at bruge til børneværelser eller kontor. Uderum Egen Carport og to skønne terrasser på både forsiden og bagsiden af huset, indbyder rækkehuset til masser af gode udendørs stunder. Terrassen bagved boligen ligger ugeneret, og det overskuelige stykke have, gør det muligt at bruge tiden på hygge med familien, fremfor havearbejde. Forsiden af boligen har et dejligt gårdhavemiljø, hvor I også kan nyde solens stråler.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4833365
Boligtype
Hus
Antal værelser
4
Størrelse
109 m2
Husleje
9.130,-
Aconto
200,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.