Fuldstændig unik lejlighed med 2 store terrasser samt udsigt til Øresund og 3 store værelser

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
88 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Amager Strandvej
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

67.500 kr

Leje per måned:

22.500 Kr/md

<p>OBS: Der er mulighed for at f&aring; tilknyttet en adresse til post!!</p> <p>P&aring; Strandvejen i K&oslash;benhavn S, Amager er denne unikke lejlighed placeret med fantastisk udsigt til &Oslash;resund. Her har du hele 3 store v&aelig;relser. Et &aring;bent k&oslash;kken alrum i forbindelse med spisestue og dagligstue. 2 k&aelig;mpe store terrasser. Elevator. Samt et nydeligt badev&aelig;relse med vaskes&oslash;jle. En unik mulighed for at bo I K&oslash;benhavn direkte ud til vandet ved stranden. Her er metro med nem og hurtig adgang til Lufthavnen samt City. Der er et k&aelig;lderum til lejligheden og lejligheden lejes um&oslash;bleret.</p> <p>Bem&aelig;rk, at boligen lejes uden bop&aelig;lspligt.</p>

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 2300 København S

På Amager Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Amager Strandvej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Amager Strandvej er 25.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 75.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.