Havkærvej 83 - E1, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havkærvej
Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Ny og hyggelig toværelses lejlighed med ventilationsanlæg, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er indrettet i lyse og indbydende kvalitetsmaterialer. Planløsningen gør boligen til et oplagt valgt for enlige eller par. ENTRÉ OG KØKKEN-ALRUM I denne lejlighed bliver du budt velkommen i en lille entré, hvor du kan hænge jakken og stille skoene. I forlængelse af entréen kommer køkken/alrummet, der er i åben forbindelse med stuen. Rummet er L-formet med køkkenet placeret midt i. Køkkenet er indrettet med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. PRIVAT TERRASSE MOD GÅRDEN Fra stuen er der udgang til egen terrasse/altan. Denne er placeret på gårdsiden, så du her kan sidde afskærmet fra trafik osv. og kan nyde en rolig stund i solen. SOVEVÆRELSE MED FASTE SKABE Soveværelset er et godt og regulært rum med faste skabe. Soveværelset har vindue ud mod gården. BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE Lejlighedens badeværelse er indrettet med grå klinker på gulv og i bruseniche. Derudover er der installeret vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan klare tøjvasken, når du vil.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 8381 Tilst

I denne lejlighed på Havkærvej i Tilst får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Havkærvej i 8381

Husleje
Du skal betale 8.900 kr. om måneden for denne bolig på Havkærvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.