Hus i lille landsby

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Iruplundvej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

6.300 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Hus til leje på 80 m2 7755 Bedsted Thy

I dette hus på Iruplundvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Iruplundvej i 7755

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for dette lejemål på Iruplundvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.700 kr.

Andre lejemål i 7755 Bedsted Thy

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7755 Bedsted Thy? I øjeblikket finder du 8 lejeboliger i 7755 Bedsted Thy her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.