3 værelses lejlighed på 83 m2

Hviidsvej,
8900 Randers

Månedlig husleje
8.450,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Rummelig treværelses lejlighed med et lyst og moderne køkken-alrum i åben forlængelse med stuen, soveværelse, værelse, bad og egen altan.

Køkken-alrum og stue Med denne lejlighed får du et rummeligt køkken-alrum og stue i ét, der strækker sig i lejlighedens fulde længde. Fra stuen er der videre udgang til lejlighedens uderum, og de store glasdøre herimellem giver et flot lysindfald i boligen. Værelser Du får et rummeligt soveværelse med to faste garderobeskabe og fin plads til en dobbeltseng. I det andet værelse er der ét fast skab, og rummet har en god størrelse til kontor, børneværelse eller gæsteværelse. Badeværelse På det tidløse badeværelse er der alt, hvad du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring. Derudover er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Med til denne lejlighed får du en skøn altan, hvor du kan nyde solen på lune forårs- og sommerdage og trække frisk luft.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819888
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
83 m2
Husleje
8.450,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.