Kontorfællesskab

Faciliteter

Areal
15m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nytorv
Depositum:

3.750 kr

Leje per måned:

1.250 Kr/md

Nu er der mulighed for, at blive del af nyetableret kontorfælleskab på 2. sal i markant ejendom beliggende centralt i Thisted. Ejendommen er beliggende ud til Nytorv, hvor der pt. er drøftelser om fritlægning af Thisted Å. Formålet er, at skabe bedre sammenhæng mellem havnefronten og Nytorv og dermed gøre bydelen mere attraktiv for både beboere og turister – til gavn for byens handelsliv. Kontorfællesskabet entréres fra præsentabelt opgangsmiljø og fremtræder generelt i tidssvarende stand med hvidmalede vægge, fritlagte bjælker og gulv belagt med tæppefliser. Fællesskabet er pt. indrettet med en blanding af enkeltmandskontorer og åbent kontorlandskab. For lejer er der adgang til te-køkken og toiletfacilitet. I kontorfællesskabet er der plads til 14 skriveborde, hvoraf de 2 er udlejet til Thy Media I/S, 2 er udlejet til nf plus og 2 er udlejet til Condows ApS. Lejen pr. skrivebord udgør: 1.250 kr om måneden for fast plads i kontorlandskab 1.500 kr om måneden for fast plads i delt aflukket kontor 1.750 kr om måneden for fast plads i enkeltmands kontor Du kan benytte din helt egen plads 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Lejen er momsfri, og inklusiv el, varme og vand.

Mindre lejlighed på 15 m2 til leje i 7700 Thisted

I denne lejlighed på Nytorv får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 15 m2.

Om boligen på Nytorv i 7700

Husleje
Du skal betale 1.250 kr. om måneden for dette lejemål på Nytorv.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3.750 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket finder du 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.