lejlighed i centrum

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Jomfrustien
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

19.050 kr

Leje per måned:

6.350 Kr/md

Lejlighed til leje på Jomfrustien i Haderslev Stor lejlighed til leje for rolig par på 109 km2 på 3 sal, bestående af 2 stuer - soveværelse – værelse -helt nyt HTH køkken og badeværelse med mulighed for tilslutning af vaskemaskine og tørretromle - 1 altan - ny afsleben trægulv i hele lejlighed - kabel TV - -lejlighed er under renovering med nye lofter og el instalationer Bilder kommer senere.

Værelse til leje på 108 m2 i 6100 Haderslev

Stort værelse til leje på Jomfrustien i 6100 Haderslev. Værelset er på 108 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Jomfrustien i 6100 Haderslev

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Jomfrustien er 6.350 kr.
Depositum
Du skal lægge 19.050 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 110 boliger til leje i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.