Lejlighed i Centrum nær Gågade Udlejes.

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Havnegade
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

20.550 kr

Leje per måned:

6.850 Kr/md

Skøn stor lejlighed på anden sal i Esbjerg Centrum med udsigt over Esbjerg Havn og Fanø udlejes ! + Lejligheden ligger tæt ved Gågaden. + Lejligheden er nyere renoveret. + Alt i hårde Hvidvarer. + Dejlig store lyse rum med stuklofter og afhøvlede gulve. + Moderne Svane køkken, med spisekrog. + Stor Soveværelse med faste Klædeskabe, fastmonteret skrivebord. + Mulighed for Parkering i Gården. Lejligheden bør ses ! For fremvisning venligst kontakt os.

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Havnegade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Havnegade i 6700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Havnegade ligger på 6.850 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.550 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.