Løjtertoft og Storegade

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
216 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Løjtertoft
Forbrug:

1.255 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.556 Kr/md

Afdelingen består af 17 boliger i 2 etager. Boligerne er beliggende i en gammel renoveret købmandsgård lige overfor Nordborg Slot. Her er 2 og 3 værelses lejligheder i størrelser på 42 - 79,8 m 2 .

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 6430 Nordborg

På Løjtertoft finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Løjtertoft i 6430

Husleje
Huslejen for denne bolig på Løjtertoft ligger på 5.556 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6430 Nordborg? I øjeblikket kan du finde 33 lejeboliger i 6430 Nordborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.