Løjtertoft og Storegade

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
225 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Løjtertoft
Forbrug:

1.052 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.424 Kr/md

Afdelingen består af 17 boliger i 2 etager. Boligerne er beliggende i en gammel renoveret købmandsgård lige overfor Nordborg Slot. Her er 2 og 3 værelses lejligheder i størrelser på 42 - 79,8 m 2 .

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 6430 Nordborg

På Løjtertoft finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Løjtertoft i 6430

Husleje
Huslejen for denne bolig på Løjtertoft  ligger på 5.424 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 boliger til leje i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.