Museumsvej 1 A-M

Faciliteter

Areal
38m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Museumsvej
Forbrug:

415 kr/md

Depositum:

9.200 kr

Leje per måned:

2.860 Kr/md

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 8653 Them

I denne lejlighed på Museumsvej i Them får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Museumsvej i 8653

Husleje
Du skal betale 5.350 kr. om måneden for denne bolig på Museumsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.000 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8653 Them

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8653 Them? Du kan i øjeblikket finde 23 boliger til leje i Them netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.