Nyrenoveret lejlighed midt i Aalborg C

Faciliteter

Areal
51m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
285 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vesterå
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

6.400 kr

Depositum:

19.200 kr

Leje per måned:

6.400 Kr/md

Lejlighed i det helt centrale Aalborg, i gå afstand fra caféer, butikker, jomfruane gade og hvad ellers man måtte ønske sig i byen. Lejligheden er totalrenoveret og kvadratmeterne er udnyttet til fulde, så den virker større end den er. Der er nyt badeværelse med vaskesøjle, separat bruseniche og nyt køkken. Dertil er der en lækker tagterasse, til friafbenyttelse, hvilket er helt fantastisk, især om sommeren. Der er mulighed for at købe månedlig p-licens i nærliggende P-hus Plaza eller Palads, hvis man har bil.

Stor lejlighed på 51 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterå i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 51 m2.

Om lejemålet på Vesterå i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vesterå er 6.400 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.200 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-02-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.