Nyrenoveret penthouse lejlighed

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

1.500 kr/md

Forudbetalt leje:

5.195 kr

Depositum:

5.195 kr

Leje per måned:

3.695 Kr/md

Lejemålet er nyrenoveret med bl.a. helt nyt køkken, helt nyt badeværelse samt nyt gulv overalt mm. - kun 5 minutters gåtur til indkøb, spisesteder, fornøjelser og uddannelsessteder. Er du til offentlig transport, så behøver du ikke at stå tidligt op, bussen kører lige forbi. Har du bil, kan du parkere gratis lige udenfor. Der er monteret helt ny vaskemaskine samt ny tørretumbler. Lejemålet består af stue og 2 pæne værelser, badeværelse og køkken. Lejemål med adgang til stor afgrænset have! Dette lejemål er perfekt for et par eller singlen. Der må holdes kat eller mindre hund. Forbruget er inkl. vand, varme, el og fri vask samt tørretumbler.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9681 Ranum

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørregade i 9681

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nørregade er 3.695 kr.
Depositum
Du skal lægge 5.195 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-03-21.

Andre lejeboliger i 9681 Ranum

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9681 Ranum? Du kan i øjeblikket finde 2 boliger til leje i Ranum netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.