Pivlækker og helt ny lejlighed på Amager

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
206 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lindgreens Allé
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

12.990 kr

Depositum:

38.970 kr

Leje per måned:

12.990 Kr/md

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Lindgreens Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejeboligen på Lindgreens Allé i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Lindgreens Allé er 12.990 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.970 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 717 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.