Pivlækker og helt ny lejlighed på Amager

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
203 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lindgreens Allé
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

12.690 kr

Depositum:

38.070 kr

Leje per måned:

12.690 Kr/md

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Lindgreens Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 69 m2.

Om lejemålet på Lindgreens Allé i 2300

Husleje
Du skal betale 12.690 kr. om måneden for denne bolig på Lindgreens Allé.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.070 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 717 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.