4 værelses lejlighed på 103 m2

Rantzausbakke,
8700 Horsens

Månedlig husleje
9.400,-
Oprettet / Opdateret
50 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Stor og lys fireværelses lejlighed med stort køkken-alrum og stue. Lejligheden indeholder alt i hårde hvidevarer og egen altan.

Køkken og stue Lejlighedens rummelige køkken-alrum ligger i åben forbindelse med stuen. Det stilrene køkken er placeret i et indhak af alrummet, hvilket giver mulighed for at trække sig lidt tilbage under madlavning, men samtidig være en del af snakken i resten af rummet. Køkkenet indeholder desuden alt i hårde hvidevarer. Værelser Fra alrummet er der adgang til boligens store og rummelige soveværelse, der indeholder tre faste garderobeskabe og plads til en stor dobbeltseng. I modsatte ende ligger lejlighedens to andre værelser, der begge har et fast garderobeskab samt plads til en seng og et skrivebord. Badeværelse Lejligheden er indrettet med et enkelt og moderne badeværelse, som indeholder håndvask, toilet, bruseniche samt opbevaring. Badeværelset tilgås via lejlighedens entré. Entré Denne lejlighedstype er indrettet med en lang og smal entré, der giver gode muligheder for at indrette rummet med knagerække, en bænk eller skoreol. Entréen åbner både op til lejlighedens køkken-alrum, det ene værelse samt badeværelse. Uderum Fra stuen er der udgang til egen altan, som indbyder til at nyde morgenkaffen eller en god bog i ro og mag med udsigt over områdets skønne natur.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819835
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
103 m2
Husleje
9.400,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.