2 værelses lejlighed på 49 m2

Rantzausbakke,
8700 Horsens

Månedlig husleje
6.000,-
Oprettet / Opdateret
22 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lys toværelses lejlighed med køkken og stue i åben forbindelse, soveværelse, bad samt stor entré. Lejligheden har egen altan/terrasse.

Køkken og stue I denne lyse lejlighed er køkkenet opført i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er indrettet med lyse og stilrene elementer og indeholder alt i hårde hvidevarer. Soveværelse Boligens lyse soveværelse er placeret i den ene ende af boligen og indeholder et fast garderobeskab. Soveværelset har derudover plads til en seng. Badeværelse Lejlighedens lyse badeværelse er opført i flotte og enkle materialer og indeholder bruseniche, toilet, håndvask og opbevaringsskab. Entré Lejlighedens entré er rummelig og indeholder et enkelt fast skab og plads til eksempelvis en bænk samt knagerække. Fra entréen har du adgang til boligens soveværelse samt køkken-alrummet. Uderum Fra lejlighedens stue er der direkte udgang til egen terrasse/altan, hvorfra det er muligt at nyde den skønne, omkringliggende natur.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820037
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
49 m2
Husleje
6.000,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.