Ressourcerækkerne er et innovativt og bæredygtigt projekt i Ørestaden, som har vundet Estate Medias Projektpris 2019.

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Robert Jacobsens Vej
Forbrug:

1.289 kr/md

Depositum:

44.850 kr

Leje per måned:

14.950 Kr/md

<p>Dejlig lejebolig, hvor &aelig;stetik, moderne bekvemmelighed og b&aelig;redygtighed g&aring;r op i en h&oslash;jere enhed. Her er intet overladt til tilf&aelig;ldighederne. De unikke facader er skabt af genanvendte mursten fra bl.a. Carlsbergs historiske bygninger og upcyclet tr&aelig; fra Metro-byggeriet. S&aring;dan er Ressourcer&aelig;kkerne med til at sk&aring;ne verden for en p&aelig;n portion CO2 &ndash; og f&aring;r samtidig en helt s&aelig;rlig karakter, som giver ejendommen masser af sj&aelig;l. Ressourcer&aelig;kkernes lejligheder har god plads til alle. B&aring;de singlen, parret og familier med b&oslash;rn. Fra de hyggelige, lyse 2-v&aelig;relses til de store, &aring;bne 5-v&aelig;relses. Og unikke penthouselejligheder med privat tagterrasse og masser af muligheder. Uanset hvad du v&aelig;lger, f&aring;r du et hjem, hvor der er k&aelig;let for detaljen, lysindfaldet og pladsudnyttelsen. Og adgang til f&aelig;lles tagterrasse og et fantastisk, gr&oslash;nt g&aring;rdmilj&oslash; med rig mulighed for udeliv, leg og f&aelig;llesskab med naboerne. Nybyggeri kan normalt godt f&oslash;les, som om der mangler noget &rdquo;sj&aelig;l&rdquo;. Atmosf&aelig;re er ofte noget,...

Stor lejlighed på 119 m2 til leje 2300 København S

På Robert Jacobsens Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Robert Jacobsens Vej i 2300

Husleje
Du skal betale 14.950 kr. om måneden for dette lejemål på Robert Jacobsens Vej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.850 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-12-01.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.