4-værelses Lejlighed i Aalborg (Vejgaard) med vestvendt altan

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
149 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Hadsundvej
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

14.900 kr

Depositum:

22.350 kr

Leje per måned:

7.450 Kr/md

Lejligheden er beliggende i Vejgaard tæt på grønne områder og Vejgaard Bymidte. God placering med udsigt over Aalborg. Solnedgangene kan nydes fra stuen eller den vestvendte altan. Lejligheden findes øverst på 2.sal hvor du bydes indenfor i en rummelig entré med videre adgang til 2 værelser, toilet, køkken og stor stue. Køkkenet er fra 2018 med alt i hvidevarer og integreret vaske/tørremaskine. Fra køkkenet er der adgang til badeværelse med gulvvarme og det sidste værelse som også har faste opbevaringsskabe. Lige uden for opgangen er der brugsret til parkering, legeplads og fællesarealer med borde og bænkesæt. Herudover er der aflåst cykelkælder i terræn niveau og eget kælderrum. Aalborg City og Aalborg Universitet er begge inden for 15 min. på cykel, og der findes bustoppested lige udenfor. Ligeledes byder beliggenheden på let adgang til motorvej i både nord- og sydgående retning.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 9000 Aalborg

På Hadsundvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hadsundvej i 9000

Husleje
Du skal betale 6.950 kr. om måneden for denne bolig på Hadsundvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-01-31.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.