2 værelses hus på 78 m2

Sommerfugleengen,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
8.110,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
1. jun 2023
Valideret annonce
Ja

Rummelig toværelses rækkehus med egen terrasse. Boligen indeholder gulvarme og luftrensende genvex samt alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Entré/bryggers Du træder ind i en indbydende kombineret entré og bryggers. Her er masser af plads til at opbevare overtøj og fodtøj, og du kan samtidig glæde dig over egen vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der direkte adgang til boligens badeværelse. Badeværelse Rækkehusets badeværelse er indrettet i stilrene og lyse elementer, som passer godt med resten af boligen. Badeværelset har både toilet, bruseniche, håndvask samt smart opbevaring. Køkken-alrum og stue Fra bryggerset har du også adgang til boligens store køkken-alrum, hvor du først bliver mødt af det lyse køkken i stilrene kvalitetsmaterialer. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer, så du nemt og bekvemt kan klare både madlavningen og oprydningen. I alrummet er der god plads til et stort spisebord samt mulighed for at indrette stue i modsatte ende af køkkenet. Herfra er der desuden udgang til egen terrasse, som indbyder til hyggelige udendørs stunder. Soveværelse Fra alrummet har du adgang til boligens soveværelse, hvor der foruden plads til en stor seng er integreret to faste garderobeskabe. Soveværelset har vindue mod den private terrasse.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820029
Boligtype
Hus
Antal værelser
2
Størrelse
78 m2
Husleje
8.110,-
Aconto
0,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
1. jun 2023
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.