Sublim udsigtslejlighed med et fantastisk lysindfald

Faciliteter

Areal
139m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Amerika Plads
Forbrug:

560 kr/md

Depositum:

73.500 kr

Leje per måned:

24.500 Kr/md

Sublim udsigtslejlighed med et fantastisk lysindfald på Østerbro. Med en pragtfuld placering på tolvte sal har man en fremragende udsigt på begge sider af lejligheden. Lejligheden er fra 2018 og indeholder entre, lang gang hvorfra der er adgang til 2 værelser og et badeværelse med brus. Lejlighedens midtpunkt er det flotte køkken og stuen, der er samlet i ét. Her får du desuden alt i hårde hvidevarer samt et vinkøleskab. Det store køkken alrum har adgang til vestvendt altan og den store stue har adgang til en østvendt altan – i alt 34 m2 altaner. Der er brede vinduespartier fra gulv til loft på begge sider af lejligheden. Yderligere et master soveværelse med adgang til et walk-in closet/værelse og videre adgang til endnu et badeværelse med brus og vaskesøjle. Lejligheden er møbleret. Privat parkeringsplads i parkeringskælder medfølger Området: Lejligheden ligger i kort gå afstand fra Langelinie, Den lille havfrue, Østerport station, Esplanaden og Kongens Nytorv. Mod vest kan man nyde et flot kig ind over København og på østsiden kan du se til Refshaleøen og vandet ved Langelinie. Området er roligt og pænt med flere børnefamilier og gode indkøbsmuligheder Derudover kan Indre Bys ...

Stor lejlighed på 139 m2 til leje 2100 København Ø

På Amerika Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 139 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Amerika Plads i 2100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Amerika Plads ligger på 24.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 73.500 kr.

Andre lejeboliger i 2100 København Ø

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2100 København Ø? I øjeblikket kan du finde 127 lejeboliger i 2100 København Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.