Total renoveret udsigts lejlighed på 120 m2 midt i Horsens på Borgergade

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

34.500 kr

Leje per måned:

11.500 Kr/md

<p>Luksus af dimensioner. Total nyrenoveret lejlighed. Nyt k&oslash;kken, og bad, flotte gulve overalt, s&aelig;rskilt t&aring;rnrum med udsigt ned over torvet. Tagaltan, samt et k&aelig;mpe v&aelig;relse og et meget stort hemsv&aelig;relse med nyetableret trappe fra stuen. masser af plads og udsigt. denne lejlighed skal opleves.&nbsp;</p>

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Borgergade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 120 m2.

Om lejeboligen på Borgergade i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Borgergade er 11.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 34.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2020-07-01.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejeboliger i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.