Rækkehus til leje København

København er en eftertragtet by at bo i. Mange ønsker at blive boende, når de er færdige med studie, også når der kommer børn til. Det kan dog blive trangt med pladsen i en lille lejlighed. Derfor ønsker mange at flytte i et rækkehus i København. 

Et rækkehus er en mulighed, som rigtig mange par vælger, da det åbner op for noget mere plads, man kan nyde og nyde hinanden i. Det kan også være en fin mulighed til venner, der bare gerne vil have noget mere plads. Et rækkehus til leje i København er heldigvis ikke svært at finde, og du kan faktisk få nogle fantastisk flotte og rummelige rækkehuse til en helt overkommelig pris. I København S kan du fx få et rækkehus i tre etager til kun 17.500 om måneden.

Man ser lidt højere priser ved rækkehusene kontra lejligheder, og det er fordi, at med den ekstra plads følger der lidt mere frihed med og så har kvadratmeter selvfølgelig også en pris.

Hvor kan du bo i rækkehus i København?

Det kan godt være svært at finde et rækkehus i Indre by eller broerne omkring Indre by. Her kan det anbefales, at du leder efter en lejlighed til leje i stedet for. I stedet kan du søge ud i forstæderne til København, som også er rigtig hyggelige, og hvor du kommer lidt tættere på naturen. Du kan læse lidt mere om nogle af Københavns charmerende forstæder her:

  • Vanløse: Vanløse ligger op af Frederiksberg, og du føler dermed, at du bor i København. Du har Damhussøen tæt på, hvor du kan løbe en tur eller nyde naturen ved Damhusengen. I Vanløse bor der mange par og børnefamilier. 
  • Bagsværd: Bydelen ligger 12 km væk fra centrum, men du kommer hurtigt til byen med en S-togsforbindelse. Bagsværd er omgivet af den smukkeste natur. Du kan finde huse tæt på Bagsværd sø, og du får skov næsten i baghaven. 
  • Brønshøj: I Brønshøj finder du nemmere et rækkehus til leje end inde i København by. Brønshøj er stadig kun en cykeltur væk fra Indre by, og du bor tæt på Nordvest og Utterslev mose, der er et meget eftertragtet område at bo i. 
  • Amager: Amager er et skønt område tæt på havet og Amagerfælled. Nogle synes, at Amager ligger langt væk, men alt efter hvor du bor, kan du komme til byen på 15 minutter. Du kan desuden nemt tage metroen til på hovedbanegården og andre steder i byen. Amager har alle de gængse kæder, som også ligger inde i Indre by og på broerne. På Amager har du alt, hvad du skal bruge.
  • Rødovre: Rødovre er et dejligt sted med små parker og grønne oaser i bydelen. Det er ideelt for børnefamilier, og du har samtidig København tæt på. 

Der er masser af muligheder for at finde noget at leje i København, som ikke behøver at være i centrum af byen. Der er rig mulighed i forstæderne til København, hvor det også er super ideelt at bo som par, børnefamilie, eller hvis du bare ønsker lidt mere ro omkring dig.