3 værelses byttebolig på 87 m2

Sverrigsgade,,
2300 København

Månedlig husleje
10.500,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København S

Jeg har 3 værelser på Amagerbro i hjørnelejlighed smed smukt lysindfald og udsigt op ad Amagerbrogade. Ti minutters gåtur til Christianshavns Torv, ti minutter længere til Christiansborg. Amager Strandpark er ti min. væk på cykel eller to stop med metroen. Lejligheden er 89 m2. Gennemrenoveret for ca. 10 år siden med nyt, hvidt køkken og bad, sorte granitbordplader, og nye vinduer sidste år (2021). Ejendommen er fra 1931, og lejligheden har stuk samt paneler i vinduespartierne og fyldningsdøre. Der er et separat soveværelse og to stuer en-suite, hvoraf den største har sydvendt hjørnevindue, som fylder hele hjørnet. Det var det store vinduesparti, jeg faldt pladask for ved lejligheden, da jeg fik den tilbudt i 2016. Huslejen er nu på ca. 11.500/md inkl. varme. Der er et separat soveværelse og to stuer en-suite. Vi har en dejlig gård med mange kroge, blomster og planter og græs og en ny, stor træ-terrasse med lækre møbler og parasoller. Et fantastisk nabofællesskab med hjælpsomhed og spontan spisning sammen i gården på lyse sommeraftener. Desværre egner lejligheden sig ikke til, at min kæreste kan flytte ind, fordi de to stuer er en-suite (han har brug for hjemmekontor), og derfor leder vi efter noget andet.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756498
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
87 m2
Husleje
10.500,-
Aconto
0,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.