3 værelses byttebolig på 91 m2

Støberigade,
2450 København

Månedlig husleje
9.500,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København SV

Vi bor i et lækkert område, som vi kommer til at savne rigtig meget. Vi bor på Teglholmen. Her går vi mange ture, for her er så smukt. Området er fyldt med kanaler, kajakroere, badesteder og broer, og så er der alt det grønne i horisonten, som er Amager Fælled. En lille bro fører derover fra Sluseholmen. Her er meget stille og roligt for her ligger bare familieboliger, firmaer og en lille Netto og en lille Spar. De fleste lejligheder her er ejerboliger der koster 4-6 mio kroner. Så er der lige vores opgange (udlejet af KAB)der ellers ligger i et hus, med ejerboliger. Vi har ikke hørt om indbrud i området i de tre år, vi har boet her. Vi har en tre-værelses lejlighed, med udsigt fra stuen ud over vand, bro og sejlbåde. Her er altan, internet i prisen, gulvvarme på badeværelset, og parkeringskælder (der kan tilkøbes). Vi har en fin grøn fællesgård og opvarmet kælderrum. Man skal selv købe vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab og komfur. I må gerne købe vores opvaskemaskine og vaskemaskine for 150 kr stykket. Her er tilladelse til en kat eller en lille hund, man bare skal fortælle KAB om den. Huset er bygget i 2019 så det har stadig en “ny fornemmelse” og her er både bus 7A og havnebussen næsten ved hoveddøren. To metroer bliver bygget tæt på. Den ene på Sluseholmen ti minutter væk og den anden på Enghave Brygge 15 minutter væk på gåben. Lejligheden er meget lys, da vinduerne er store, med godt morgen- og aftenlys. Køkkenet er fra Designa. Her er både vuggestue, børnehave og skole i tæt gåafstand.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756408
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
91 m2
Husleje
9.500,-
Aconto
1.800,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.