3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.485 kr

Leje per måned:

6.495 Kr/md

Skøn taglejlighed med en perfekt beliggenhed i det centrale Aalborg! Er I et vennepar, et hold studerende eller måske et kærestepar, der er på jagt efter den helt rigtige bolig beliggende centralt i skønne Aalborg? Så får I her en skøn taglejlighed med den perfekte beliggenhed i det centrale Aalborg lige ved banegården med få minutters gåafstand til byens gågader med shopping, cafeer, restauranter, indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser, transport samt grønne områder. Her får I: Lyst køkken med masser af skabsplads, badeværelse med stor brusekabine, rummelig stue med masser af lys og plads til både sofagruppen og spisebordet samt 2 gode værelser. Lejligheden er delevenlig til 3 studerende, der vil have en billig studiebolig.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.495 kr. om måneden for dette lejemål på Prinsensgade.
Depositum
Du skal lægge 19.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.