4 værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lenesvej
Forbrug:

2.043 kr/md

Leje per måned:

7.563 Kr/md

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 8220 Brabrand

På Lenesvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Lenesvej i 8220

Husleje
Du skal betale 7.563 kr. om måneden for dette lejemål på Lenesvej.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket finder du 57 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.