4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
92 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gothersgade
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

45.267 kr

Leje per måned:

7.560 Kr/md

Afd. 67 Gothersgade. Vores nye afdeling ligger tæt på alt det bedste i Viborg. F.eks. Tinghallen og gågaderne. Der er få minutters gang til banegården og der er ligelgedes få minutters kørsel fra Indre Ringvej. Det er tilladt at holde husdyr I boligerne er der køleskab med frys, keramisk kogeplade, indbygningsovn og emhætte. Inspektøren sidder klar til at besvare dine spørgsmål, se dine kontaktoplysninger herunder

Stor lejlighed på 113 m2 til leje 8800 Viborg

På Gothersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gothersgade i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gothersgade ligger på 7.560 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 45.267 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 299 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.