7 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
237m2
Værelser
7 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
207 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Filosofgangen

Leje per måned:

16.500 Kr/md

Elegant og herskabelig lejlighed på 1. sal i mondæn ejendom for den kræsne lejer. 4 min. fra Flakhaven, grønne områder som Klosterhaven og Munke Mose. Stuklofter, parketgulve, gæstetoilet, separat bad og toilet. Elevator. Vaskemaskine, tumbler og Uno Form køkken med alle hårde hvidevarer. Lille altan i soveværelse mod Filosofgangen Altan mod Munke Mose. Udlejes ikke til bofællesskaber. Garage kan lejes. Forudbetalt leje kan afdrages over 2 måneder. Lejligheden kan fremvises efter aftale med 40 16 94 37. 21-05-05

Stor lejlighed på 237 m2 til leje 5000 Odense C

På Filosofgangen finder du en stor lejlighed til leje med i alt syv værelser. Lejligheden er på hele 237 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Filosofgangen i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Filosofgangen er 16.500 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.