Centrum Vejle, lækker stue lejlighed

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

6.900 kr

Depositum:

20.700 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

En meget hyggelig og lækker lejlighed i roligt kvarter i Vejle. Helt nyistandsat. Indeholder stue, værelse m/skab samt nyt køkken og nyt bad/toilet. Trægulve, opvaskemaskine og fælles vaskefaciliteter. Beliggende tæt på gågaden og grønne områder.

Værelse til leje på 56 m2 i 7100 Vejle

Stort værelse til leje på Nørregade i 7100 Vejle. Værelset er på 56 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Nørregade i 7100 Vejle

Husleje
Du skal betale 7.300 kr. om måneden for dette lejemål på Nørregade.
Depositum
Du skal lægge 21.900 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.