Charmerende træhus i Hornbæk

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hornebyvej
Forbrug:

1.500 kr/md

Depositum:

41.700 kr

Leje per måned:

13.900 Kr/md

Træhuset fremtræder meget velholdt og fuldstændig indflytningsklart. Huset består af 130m2 bolig og 32m2 isoleret anneks. I stueplan findes en rummelig entre, et stort bryggers og stort badeværelse med brus, et lækkert og stilrent køkken i åben forbindelse med den store stue. Stuen har et flot lysindfald. Fra stuen er der direkte adgang til en stor terrasse. Køkkenet har Siemens køle-/fryseskab, 2 indbygningsovne, Voss kogeplade, emfang og opvaskemaskine. I bryggerset forefindes vaskemaskine og en ældre tørretubmler. Der er desuden et køleskab og en fryser ekstra i annekset. På første sal findes endnu en stue/alrum samt 2 store værelser, hvoraf det værelse har et walk-in skab. Badeværelse med brus. Der er udgang til balkon, hvor morgensolen og den skønne grønne udsigt kan nydes. Der er gulvvarme overalt i huset og der er installeret en varmepumpe. Lavt varmeforbrug. Udenoms arealerne er velanlagte med flere fliseterrasse. Der er indkørsel med plads til to biler. En ejendom der skal opleves! Boligen er IKKE delevenlig!! Området: Hornbæk har den smukkeste natur med både skov, strand og hyggelig havn. Alle indkøb kan også klares i Hornbæk og byen har også et godt udvalg af hyggelig...

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 3100 Hornbæk

I denne lejlighed på Hornebyvej i Hornbæk får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Hornebyvej i 3100

Husleje
Du skal betale 13.900 kr. om måneden for denne bolig på Hornebyvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 41.700 kr.

Andre lejemål i 3100 Hornbæk

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 3100 Hornbæk? Du kan i øjeblikket finde 1 lejemål i Hornbæk netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.