2 værelses hus på 78 m2

Katholtvej,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
8.150,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Utroligt lækkert rækkehus, der indeholder entré, et stort køkken-alrum og stue i ét, soveværelse, bad samt en hyggelig terrasse. Denne boligtype findes også spejlvendt.

Køkken-alrum og stue Rækkehusets køkken-alrum ligger i åben forbindelse med stuen og er gennemlyst af det store vinduesparti, der åbner op ud til terrassen. Den åbne planløsning gør, at der er god plads til at indrette sig med både spiseplads og et hyggeligt sofahjørne. Værelser I soveværelset vågner du op med udsigt til terrassen. I rummet er der faste skabe til opbevaring af garderoben og god plads til en dobbeltseng. Badeværelse Rækkehusets badeværelse har indgang fra den store entré, hvor du finder både vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset er opført i moderne, stilrene materialer. Det indeholder alt, hvad man skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring af diverse toiletartikler og håndklæder. Uderum Med til denne lejebolig får du på den ene side af huset adgang til en skøn, flisebelagt terrasse, hvor du kan nyde din kaffe eller invitere vennerne over på god mad. På den anden side af huset har du et fint skur, hvor der er god plads til opbevaring af f.eks. haveredskaber. På nogle boliger af denne type har du endvidere egen parkeringsplads foran boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820003
Boligtype
Hus
Antal værelser
2
Størrelse
78 m2
Husleje
8.150,-
Aconto
0,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.