3 værelses lejlighed på 96 m2

Herningvej ,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
9.360,-
Oprettet / Opdateret
67 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Vores største treværelses lejlighed med stort soveværelse og værelse, køkken-alrum og stue i et samt et moderne badeværelse.

Køkken og stue Det centrale rum i denne store og lyse lejlighed er det rummelige køkken-alrum, som både indeholder et splinternyt køkken i stilrene materialer samt alt i hårde hvidevarer, plads til spisebord samt stue i ét. Rummet indbyder til hyggelige stunder sammen, og gør det muligt at være sammen, ligesom madlavningen skal klares imens. Derudover har du fra dette rum adgang til et depotrum, hvor der er plads til alt det, du gerne vil have lidt af vejen. Værelser Boligen indeholder to gode værelser; et stort og luftigt soveværelse samt et reelt værelse. Soveværelset har tre faste garderobeskabe med plads til opbevaring af tøj, plads til en stor seng samt masser af luft omkring sengen. Værelset har fast garderobeskab, plads til en seng og et skrivebord. Badeværelse Det moderne og lyse badeværelse tilføjer et strejf af luksus i hverdagen, hvor du kan glæde dig over en god bruseniche, håndvask med opbevaring, toilet samt en funktionel vaskesøjle med egen vaskemaskine og tørretumbler. Entré Denne lejlighed er indrettet med en stor og indbydende entré, hvor der både er et fast garderobeskab og meget plads til både ekstra opbevaring, en bænk, skoskab mm

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4869885
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
96 m2
Husleje
9.360,-
Aconto
0,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.